iPad

Hoewel het besturingssysteem iOS van Apple op de iPad kenmerkend is voor haar hoge gebruikersvriendelijkheid, kan het voorkomen dat u niet met elke functie raad weet waar het apparaat toe instaat is. Hierbij biedt een handig boek uitkomst. Het boek 'iPad voor senioren met iOS 8' is hier een voorbeeld van. Hoewel de titel van het boek doet vermoeden dat dit enkele voor senioren bedoeld is, kan het gewoon door iedereen als naslagwerk worden gebruikt voor de werking van de iPad.

De standaardfuncties van de iPad, zoals internetten, e-mail en notities maken zijn bij velen wel bekend. Toch is dit geweldige apparaat tot veel meer instaat. Zo kun je met de standaard ingebouwde apps ook foto's bewerken, boeken of tijdschriften lezen en updates plaatsen op Facebook of Twitter. En er kan nog veel meer.

Via de App Store kunt u duizenden Nederlandse apps downloaden waarmee u nog meer kunt met uw slimme apparaat. Zo bestaan er apps die uw horoscoop tonen, apps waarmee u heerlijke recepten kunt vinden, en apps die u kunnen helpen bij bijvoorbeeld het fitnessen. Er zijn van de meest rare dingen apps beschikbaar.
  • Leer alles over de bediening van de iPad
  • Leer hoe u verbinding maakt met een Wi-Fi- en een mobiel datanetwerk
  • Leer internetten en e-mailen op de iPad
  • Leer apps voor allerlei toepassingen te gebruiken
  • Leer hoe u apps downloadt in de App Store
  • Leer hoe u foto's, video's en muziek kunt bewerken met uw iPad
  • Leer hoe u Facebook, Twitter en Skype op de iPad gebruikt
In het boek 'iPad voor senioren met iOS 8' kunt u stap voor stap de bediening en mogelijkheden van de iPad ontdekken. Het boek is geschikt voor de iPad 2, de derde generatie iPad, de vierde generatie iPad, de iPad Air, de iPad mini en de iPad mini 2, in combinatie met iOS 8.

iPad voor senioren met iOS 8
iPad voor senioren met iOS 8
snel aan de slag met de iPad met iOS 8
Score 4.3 van 5 sterren.
€10,50
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product bij bol.com te kopen