Windows

Windows voor beginners

Maakt u voor het eerst kennis met een computer of laptop met Windows? Dan kan het boek 'Windows 8.1 voor de beginnende senior computergebruiker' u op weg helpen. Dit boek is speciaal geschreven voor de absolute beginner. Zo leert u stap voor stap hoe u de computer inschakelt, hoe de muis of het touchpad werkt, wat u met uw toetsenbord kunt, en hoe u programma's of apps opstart en afsluit. Bovendien maakt u in uw eigen tempo kennis met het internet en e-mail en handige Windows-instellingen. Zo leert u hoe u bijvoorbeeld de lettergrootte en de kliksnelheid aanpast.

In het boek vindt u extra oefeningen om uw opgedane kennis te herhalen en daarmee beter te onthouden. Ook vindt u ondersteunende instructievideo's die tonen hoe bepaalde handelingen uitgevoerd worden.
 • Maak stap voor stap kennis met uw computer met Windows
 • Leer werken met de muis, het toetsenbord, het touchpad en/of het touchscreen
 • Leer e-mails versturen en surfen op het Internet
 • Werk met mappen en bestanden
 • Start met de introductie van het werken met foto's, video en muziek
 • Leer de basisinstellingen van Windows
In het boek 'Windows 8.1 voor de beginnende senior computergebruiker' maakt u stap voor stap kennis met Windows. Het boek is geschikt voor alle computers, laptops en tablets met Windows 8.1.

Windows 8.1 voor de beginnende senior computergebruiker
Windows 8.1 voor de beginnende senior computergebruiker
voor het eerst met de computer aan de slag
Score 5.0 van 5 sterren.
€24,95
1 - 2 dagen
Klik om dit product bij bol.com te kopen

Gebruikers bekend met oudere versies van Windows

Kunt u al overweg met een oudere versie van Windows, maar wilt u uw kennis bijspijkeren en uw weg vinden in de nieuwste versie van Windows? Dan is het boek 'Windows 8.1 voor senioren deel 1' voor u geschikt. Met dit boek leert u veilig internetten, e-mailen, het werken met mappen en bestanden, foto's en video's bekijken en muziek beluisteren met Windows 8.1. Op uw eigen tempo en stap voor stap leert u kennismaken met de nieuwe mogelijkheden, functies en apps die Windows 8.1 te bieden heeft. Zo leert u alles over het nieuwe startscherm, en leert u alles over de vele handige instellingen van het besturingssysteem. Bovendien bevat het boek extra oefeningen om de opgedane kennis te kunnen herhalen en daarmee beter te onthouden, en bevat het instructievideo's die tonen hoe bepaalde handelingen worden uitgevoerd.
 • Maak stap voor stap kennis met Windows 8.1
 • Leer e-mails versturen en surfen op het Internet
 • Werk met mappen en bestanden
 • Ga aan de slag met het werken met foto's, video en muziek
 • Leer de basisinstellingen van Windows
 • Leer uw computer beveiligen
In het boek 'Windows 8.1 voor senioren deel 1' maakt u stap voor stap kennis met Windows 8.1. Het boek is geschikt voor alle computers, laptops en tablets met Windows 8.1. Voor u aan dit boek begint, is een basiskennis van het werken met Windows 7, Vista of XP vereist.

Windows 8.1 voor senioren deel 1
Windows 8.1 voor senioren deel 1
aan de slag met Windows 8
Score 4.5 van 5 sterren.
€24,95
1 - 2 dagen
Klik om dit product bij bol.com te kopen